Tutaj będę wklejać wszelkie skończone projekty z naszego pięknego serwera. Nie koniecznie będą one robione przeze mnie, lecz będą dostępne dla wszystkich na serwerze.
*Informacja dla grieferów: Będą zakładane Cuboidy na terenie owych prac, więc nic z tego.
Cóż. Trochę nudy i pierwszy projekt już skończony. Można go znaleźć w okolicy koordów:
x: -250
y: 65
z: -700
Teraz trochę screenshootów:
Spoiler:
Z góry, widok z pływania w lawie:
Od boku, nie zasłonięta:
Od środka:
Z daleka, skończona:
To tyle na temat tej pracy, dziękuje i żegnam.
@Edit: Zapomniałbym wspomnieć.
Chciałbym podziękować Takashiemu za pomoc w równaniu terenu i za zabawę podczas budowania samej budowli.
Ostatnio edytowany przez Narokishi (2011-06-04 12:51:40)
Kolejny dzisiaj już projekt (oj.. Ależ ja się nudzę). Jest to świątynia Azteków wzorowana na tym zdjęciu:
Nie do końca jeszcze ją zrobiłem, wymaga jeszcze trochę poprawek i udoskonaleń, ale to już w innym terminie. Jest także dużo terenu wewnątrz do zagospodarowania i już mam na to pomysł - aczkolwiek brakuje czasu i jakiegoś środka na bolące palce - dosłownie... To na tyle, nie będę Wam już smucić, a teraz ss'y dla Was. Warto wspomnieć tylko, że znajduje się to tuż koło piramidki.
Spoiler:
Następny już projekt... Tym razem nie z piaskowca i pomysł jest częściowo zaczerpnięty z internetu. Projekt przedstawia ogród botaniczny w trzech salach, patrząc od lewej: pustynna, trawiasta i zimowa. Stojąc na górze świątyni Azteków jak spojrzymy w prawą stronę to zobaczymy ową budowlę. Wszystko jest budowane dziś, a to już jest trzecia. Co Was będę znowu zanudzać... Przejdźmy od razu do screen'ów.
Spoiler:
Na koniec chciałbym Was pozdrowić i podziękować za tą chwilę uwagi.
Cześć,
Naro.
Miało dziś już nie być żadnych projektów, aczkolwiek ten mały nie dawał mi spokoju... Poświęciłem na to chwilkę, a zawsze będzie go zamieszkać, bo żadnego innego miejsca meldunku nie mam. Teraz mogę zapewnić, że kolejnych budowli nie będzie, bo jestem totalnie padnięty i niedługo zawijam się spać. Grafika Fast włączona specjalnie, dla lepszego efektu.
Spoiler:
Kolejny już czasoumilacz. Tym razem wystarczy, że będziemy stali w miejscu i po prostu wsłuchiwali się w nuty... Jakie? A to już się przekonacie jak zawitacie na serwerze. To tyle na ten temat, zapraszam do przeglądania screenshootów. Warto jeszcze wspomnieć, że owy utwór powtarza się w kółko i jest sterowany przez dwa przyciski - "Wyłącz" i "Włącz" - co doskonale widać na jednym z załączonych poniżej obrazów.
Spoiler:
W związku z poranną nudą, w końcu postanowiłem to napisać. Kolejnym projektem jaki został wykonany był sklep TESCO. Nie jest on do końca zrobiony, bo chcę jeszcze zrobić parking i małą inwentaryzację (co widać na ss). No, to chyba tyle na ten temat, a teraz przejdźmy do obrazów. Tak marginesem to Aka stawiał białe ściany, zaś Matsuo pomagał przy stawianiu regałów.
Zdecydowałem się też, aby nie używać spoilerów, bo pogarszają one jakość obrazu poprzez zmniejszanie go.